Velkommen til Brabrand I.F. Tennis

Det er bestyrelsens opfattelse, at Brabrand tennis på nuværende tidspunkt primært er en motionsklub, dvs. vi har fokus på socialt samvær, masser af tennisspil og så træningstilbud til ungdom, nybegyndere samt selvtræningsmuligheder til mange andre målgrupper, dvs. klubben stiller baner til rådighed for at spille/træne sammen.  Vi er meget stolte af, at vi både har en bred ungdomsafdeling og en ”Senior Serv” klub, hvor klubbens ældre medlemmer hygger og spiller tennis langt de fleste formiddage om ugen.

På trods af fokus på motion og bredde tennis, så har vi stadig et 2. herre divisionshold, hvilket vi er meget stolte af. Brabrand tennis har lang tradition for at spille divisionstennis, ja vi har været i 1. division tidligere. Så du er også velkommen som turneringsspiller.

Vi mener selv, at vi har et af Danmarks flottest beliggende tennisanlæg i naturskønne omgivelser, vi har 7 tennisbaner af god kvalitet, vi kan også tilbyde spil efter mørkets frembrud, da vi har lys på 3 af banerne. Vi er også stolte over, at vi til næste år kan fejre klubbens 100 års fødselsdag – Tænk at der i så mange år har været spillet tennis i Brabrand bakker!

Vi vil meget gerne have nye medlemmer, alle er velkomne men gerne børnefamilier, der vil være med at spille og hygge med os andre – udnytte vores fantastiske rammer til gode sommeraftner.

Klubben ligger vægt på, at tilgodese den sociale fællesskabsfølelse og klubånd blandt medlemmerne. Det gør vi ved med mellemrum

  • At komme godt i gang med sæsonen, ved at indbyde alle til en meget populær ”standerhejsning” , hvor vi byder hinanden velkommen til den nye sæson
  • At arrangere/give tilskud til arrangementer i forbindelse med træning fx afslutning
  • At arrangere hyggeturneringer for alle – med Grundlovsdagstennis som den primære store fælles klubdag
  • At reservere baner til åbne ”DropIn” arrangementer flere gange i løbet af ugen
  • At arrangere klubturnering og efterfølgende klubfest efter finalestævnet

Så velkommen i klubben, hvad enten du er eksisterende medlem, eller du overvejer at melde dig ind. Du er i øvrigt inde på vores nye flotte (synes vi selv) hjemmeside, hvor du kan finde information om klubben, hvordan du melder dig ind, priser, finde os fra bestyrelsen og læse om, hvad der sker i klubben.

Bestyrelsen i Brabrand I.F. Tennis

650 brabrand tennis klar brabrand Tennnis