Fælles aktiviteter

Brabrand IF Tennisklub vil meget gerne se mange medlemmer til de fælles aktiviteter, som gennemføres i løbet af året. De aktiviteter er med til at skabe den klubånd, der er så vigtig for enhver klub. Ved at deltage i aktiviteterne får du mulighed for at møde andre omkring en fælles interesse for tennis. Vi har en hel række af faste aktiviteter, som er åbne for alle medlemmer.

Grundlovsdagsarrangement

Dette arrangement er nu blevet en fast tradition med en hel dag, hvor vi spiller tennis på kryds og tværs for og med ALLE medlemmer. Der er hyggekampe og tennisøvelser, som alle kan have glæde af at deltage i. Reservér allerede nu den 5. juni til dette arrangement. Der kommer senere en mulighed for at tilmelde sig.

Vi har nu gennemført det 3 år i træk og med pæn succes. Vi har været omkring 40-50 medlemmer på banerne til hygge og sjov, efterfulgt af lidt og spise. Som i 2019 kommer der en pølsevogn hen på eftermiddagen, hvor der så er ”hotter” og ”kradsere” til alle. Der kan guffes indtil pølsevognen er tom. Jette Jessen står for dette hyggelige arrangement.

TENNIS CAMP i uge 27

Vi holder igen i år tennis Camp for de yngste medlemmer. Det er stedet for dig som ung spiller, der har lyst til at bruge 5 dage i sommerferien til at blive bedre til at spille tennis på den hyggelige måde.

Det er igen Magnus og Sebastian Uggerhøj, som står for de fem dage med tennis, tennis og tennis i en hyggelig men også lærende atmosfære. Malene Uggerhøj fra bestyrelsen står for planlægningen og koordinering med forældre.

Der kommer senere en mulighed for at tilmelde sig arrangementet.

Klubturnering med afsluttende klubfest

Klubturneringen er en fast begivenhed, hvor det er muligt at tilmelde sig i flere rækker fra begyndere og til de bedste spillere. Der er både singlerækker, doublerækker og mixdoubler.
Der udsendes invitationer til at tilmelde sig klubturneringen lige efter sommerferien.  Derefter laves en spilleplan til de indledende kampe, som leder frem til finalerne, som afvikles lørdag 26. september.

Klubfest for alle

Klubturneringens finaler afvikles lørdag den 26. september 2020, og dagen afsluttes med klubfest om aftenen. Ved klubfesten kåres vinderne af klubturneringen, og så er der ellers klubhygge for alle. Vi planlægger igen i år at kunne tilbyde helstegt pattegris, men det kræver god opbakning og tilmeldinger fra medlemmerne. Reservér derfor hellere dagen nu – vi vil gerne se mange til festen.